Eräkurkien Kuntavaalipaneeli

Auran Eräkurkien kuntavaalipaneeli 12.5.

Auran Eräkurjet järjestävät virtuaalisen kuntavaalipaneelin 12.5.2021 klo 18 alkaen. Paneeli striimataan Auran Eräkurkien Facebook-livessä Eräkurkien sivulla https://www.facebook.com/erakurjet/ . Myös tallenteen löytää tapahtuman jälkeen samalta sivulta.

Vaalipaneeliin on kutsuttu auralaisten ehdokkaiten lisäksi edustajia sellaisista puolueista, joilla ei vielä ole ehdokkaita Aurassa, mutta jotka toimivat ympäryskunnissa. Paneelissa ehdokkaat pääsevät vastaamaan lasten ja nuorten kysymyksiin ja saavat samalla käsityksen siitä, mitä tulevaisuuden vaikuttajille on tärkeää.

Vaalipaneeli on ensisijaisesti suunnattu lippukunnan lapsille ja nuorille perheineen, mutta sopii ihan jokaiselle lasten ajatuksista kiinnostuneille.

Tapahtumassa mukana on ehdokkaita ainakin keskustasta, kokoomuksesta, vihreistä, SDP:stä, vasemmistosta ja perussuomalaisista.

Tervetuloa mukaan!