Adventtikalenterit 2021

Tänä vuonna perinteisen partiolaisten adventtikalenterin on kuvittanut viime vuoden tapaan Christel Rönns. Myyntituotot käytetään partiotoimintaan, kuten esimerkiksi erilaisiin retkiin ja leireihin. Kalenterin hinta on 10 €.

Miten voin ostaa kalenterin?

Perinteinen myynti

Tänäkin vuonna kalentereita on mahdollista ostaa suoraan partiolaisilta. Lisäksi ryhmiämme näkyy Auran kauppojen edustoilla (Auran ABC, Auraamo, K-market sekä S-market). Kalenterin voi kauppojen edustoilta ostaa myös kortilla!

Kalentereita myydään 26.11. asti.

Etämyynti verkossa

Kalenterin voit ostaa myös suoraan Eräkurkien verkkokaupasta https://www.adventtikalenteri.fi/osta-partiolaisten-adventtikalenteri/lippukunta/auran-erakurjet-ry/ !

Hyväntekeväisyys

Lippukuntamme tekee yhteistyötä Auran kunnan sosiaalitoimen kanssa. Mikäli et itse halua tilata kalenteria, mutta haluat kuitenkin tukea partiotoimintaa tai vähävaraisia perheitä, voit ostaa kalenterin hyväntekeväisyyteen.

Osta hyväntekeväisyyskalenteri lähettämälle meille viestiä Facebookissa messengerissä (Auran Eräkurjet) tai sähköpostilla (kalenterikettu(at)auranerakurjet.fi ) ja kerro viestissäsi, että haluat ostaa kalenterin hyväntekeväisyyteen. Me lähetämme vastausviestillä sinulle tili- ja viitenumeron, jolla voit maksaa kalenterin verkossa ja toimitamme kalenterin eteenpäin sosiaalitoimen kautta vähävaraisille perheille. Hyväntekeväisyyskalenterin voit ostaa myös suoraan partiolaisilta.

Hyväntekeväisyyskalentereita voi ostaa 18.11. asti.

Kiitos, että tuet toimintaamme adventtikalenterin avulla!