Adventtikalenterit 2020

Tänä vuonna perinteisen partiolaisten adventtikalenterin on kuvittanut viime vuoden tapaan Christel Rönns. Myyntituotot käytetään partiotoimintaan, kuten esimerkiksi erilaisiin retkiin ja leireihin. Kalenterin hinta on 10 €.

Miten voin ostaa kalenterin?

Perinteinen myynti

Tänäkin vuonna kalentereita on mahdollista ostaa suoraan partiolaisilta. Lisäksi ryhmiämme näkyy Auran kauppojen edustoilla (Auran ABC, Auraamo, K-market sekä S-market). Uudistuksena edellisiin vuosiin kalenterit voi kaupanedusmyynneissä maksaa nyt myös kortilla!

Kalentereita myydään 27.11. asti.

Etämyynti verkossa

Kalenterin voi nyt tilata Auran alueella suoraan kotiovelle! Lähetä meille viesti joko Facebookissa messengerillä (Auran Eräkurjet) tai sähköpostilla (kalenterikettu(at)auranerakurjet.fi), jossa kerrot toimitusosoitteen. Me lähetämme sinulle vastausviestillä tili- ja viitenumeron, jolla voit maksaa kalenterin netissä ja toimitamme kalenterin marraskuun aikana suoraan postilaatikkoosi. Kalenterin voi tilata vaikka lahjaksi! Kirjoita tilausviestisi yhteyteen viesti ja me toimitamme kalenterin haluamallasi viestillä toimitusosoitteeseen.

Kalentereita voit tilata suoraan postilaatikkoosi 28.11. asti.

Mikäli haluat tilata kalenterin Auran Eräkurjilta muualle kuin Auran alueelle, voit tehdä sen osoitteessa  https://www.adventtikalenteri.fi/osta/lippukunta/auran-erakurjet-ry/ .

Hyväntekeväisyys

Lippukuntamme tekee yhteistyötä Auran kunnan sosiaalitoimen ja Hope ry:n kanssa. Mikäli et itse halua tilata kalenteria, mutta haluat kuitenkin tukea partiotoimintaa tai vähävaraisia perheitä, voit ostaa kalenterin hyväntekeväisyyteen.

Osta hyväntekeväisyyskalenteri lähettämälle meille viestiä Facebookissa messengerissä (Auran Eräkurjet) tai sähköpostilla (kalenterikettu(at)auranerakurjet.fi ) ja kerro viestissäsi, että haluat ostaa kalenterin hyväntekeväisyyteen. Me lähetämme vastausviestillä sinulle tili- ja viitenumeron, jolla voit maksaa kalenterin verkossa ja toimitamme kalenterin eteenpäin sosiaalitoimen tai Hope ry:n kautta vähävaraisille perheille. Hyväntekeväisyyskalenterin voit ostaa myös ryhmiltä kaupan edustoilla.

Hyväntekeväisyyskalentereita voi ostaa 15.11. asti.

Kiitos, että tuet toimintaamme adventtikalenterin avulla!