Tervetuloa Taikametsään

Siipi, lähes olemattoman ohut vilahtaa kimaltaen kuusen oksan takana. Kuusten hämyisessä varjossa on lampi, jonka pinnan alla näkyy myös liikkuvan jotain. Se tulee lähemmäksi pintaa! Veden pinnalla läiskähtää suuri pyrstö! Ehkä merenneidon? Taivaalta kuuluu linnun laulua, oi kuinka kaunista! Lintu näyttäisi olevan närhi… vai onko sittenkään… Tämä lintu on nimittäin hieman isompi ja huomattavasti ihmeellisemmän näköinen kuin ihan tavallinen närhi. Tuolla kauempana puolestaan, näkyy jo jokin aivan valtavan kokoinen otus!

“Mauri! Mauri vauhtia nyt ja ulkovaatteet päälle, täytyy lähteä! Partio alkaa ihan juuri!”. Mauri painaa satukirjan kiinni ja vilkaisee viereisessä huoneessa touhuavaa äitiä. “Tullaan!” Mauri vastaa äidilleen ja ryntää pukemaan ulkovaatteita päälleen. Partsakaverit odottaa. Juuri ennen lähtöä, Mauri kääntyy vielä takaisin ovelta ja palaa huoneeseensa. Hän katsoo satukirjaa hetken ja sujauttaa sen sitten reppuunsa. Mauri rynnistää ulos äidin perään. Kirjan taikametsä olentoineen kuulostaa aivan mahtavalta paikalta. Harmi vaan, ettei sellaista ole oikeasti olemassa. Vai onko sittenkin?

Tervetuloa Taikametsään!

Auran Eräkurkien oma Kesäleiri järjestetään 4.-7.7.2024 Laitilan Tulirannassa teemalla Taikametsä. Leirillä on luvassa perinteistä partioleirin tunnelmaa, monipuolista ohjelmaa ja Taikametsässä seikkailua!

Ilmoittaudu mukaan kuksassa 30.4. mennessä osoitteessa kuksaan.fi/69621 . Leirille järjestetään yhteiskuljetus Auran keskustasta leiripaikalle molempiin suuntiin. 

Leirin hinta on 40€ ja se laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä toukokuun alussa. Leirimaksun tulee olla maksettuna 31.5. mennessä, jotta leirille voi osallistua. Partiolaisilla myös jäsenmaksun tulee olla maksettuna. Leirimaksusta voi hakea vapautusta taloudellisin perustein. Maksuvapautusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella suoraan lippukunnanjohtajalta luottamuksellisesti. 

Ilmoittautuminen on sitova ja voidaan peruuttaa ainoastaan ilmoittautumisajan sisällä. Peruuttamattomasta poisjäännistä peritään leirimaksu normaalisti. Sairastapauksessa leirimaksusta voi hakea korvausta partiovakuutuksesta. 

Huom! Samoajat, Vaeltajat ja aikuiset ilmoittautuvat mukaan tekijä-ilmon kautta erillisestä kuksa-linkistä. 

Lisätietoa leiristä lähetetään ilmoittautuneille leirikirjeen muodossa myöhemmin keväällä. Mikäli kysyttävää ilmenee, ota yhteyttä leirin johtajiin! Yhteystiedot saat omalta johtajaltasi. 

Tälle nettisivulle päivitetään kevään aikana aina ajankohtaisimmat tiedot leiristä, pistä siis osoite korvan taakse!

Taikametsässä nähdään!

Leirinjohtajat 

Karoliina ja Matilda