Polkuni partiossa: Olin lapsena partiossa, mutta lopetin muiden harrastusten takia. Sanotaan, että kun on kerran partiolainen, on aina partiolainen ja niinpä minuakin alkoi partio taas kutkutella oman lapseni aloittaessa omaa partiopolkuaan. Lupauduin mukaan projekteihin ja apukäsiksi ja päädyin sudenpentujohtajaksi. Sillä tiellä olen ja aikamoinen tie se on ollutkin!

Partiossa koettua: Olen ehtinyt kokea ja oppia ihan hirmuisen paljon. Metsäretkistä tuntien hallinnollisiin kokouksiin ja lasten ohjaamisesta satojen ihmisten liikuttamiseen. Partiossa olen päässyt tekemään sellaisia asioita, joita en muualla pääsisi tekemään. Olen päässyt viettämään aikaani metsässä yhdessä ystävien kanssa puhuen itselleni tärkeistä asioista ja nähnyt lasten kasvavan villeistä pikkulapsista vastuullisiksi nuoriksi. Olen myös voittanut pelkoni ja puhunut lavalla 3000 ihmisen edessä! 

Parasta partioaikuisuudessa: Parasta on, että saan itse valita mitä haluan tehdä. Minä olen valinnut toimia sampona eli 10-12 vuotiaiden ryhmän ohjaajana sekä samoajaluotsina ohjaten 15-17 vuotiaita. Lisäksi olen osa Auran Eräkurkien johtokolmikkoa ja  vastaan lippukunnan partio-ohjelmasta. Koska partio on kansainvälinen lasten ja nuorten kasvatuksellinen järjestö, voi tekemistä löytää mistä tahansa. Sen takia yksi pesteistäni onkin Lounais-Suomen Partiopiirin hallituksen kasvatuksesta vastaava jäsen. Joka tapauksessa parasta on, että saan tehdä asioita yhdessä ystäviuen kanssa, jotka jakavat kanssani samat arvot. Parhaimmat ystäväni olenkin löytänyt aikuisena partiossa ja yhdessä me saamme mahdollistaa lapsille ja nuorille mielekästä tekemistä.